RTK1 EE LV LT BALT VMVA Mehtäpellon My Dream

Bella

7.11.2011

lonkat/hips:A/A kyynärät/elbows:0/0 silmät/eyes: terveet(10/15)/clear
PRA1 terve/clear, PRA2 kantaja/carrier
ei allergioita tai muita sairauksia

näyttelyistä 2kp pentuluokassa, SA, PN4, VARASERT/2. HP, CCQ, BB4, resCC
Virosta: AVO ERI4, VET SERT
Latviasta: PN2, PN5, 2x ROP-veteraani, 2x VET SERT
Liettua: AVO ERI3 & AVO ERI4, ROP-veteraani x2, 2x vet sert, VSP
kokeista: NOU0, rallytoko: 3x ALO HYVÄKSYTTY, TP-> RTK1

jälkeläiset/offspring: Vutukan Fazer-pentue & Vutukan H- pentue & Vutukan Lumi- pentue/Vutukan F litter & H litter & L litter

Bella liittyi team Vutukkaan, koska minun oli aivan pakko saada "jatkoa Taikasta". Bellan mummi Taika kun oli minulle hyvin erityinen koira ja mm. aikatauluasioiden vuoksi ehti saada vain yhden pentueen itse.

Bella on aina niin iloinen, sosiaalinen ja vilkas kultainennoutaja. Bella on myös oppivainen, koulutustilanteissa se itse tarjoaa erilaisia toimintoja. Ehkä eniten Bella nauttii uimisesta. Kotipihassa sille saisi heittää keppiä ja leluja väsymiseen asti. Ulkonäöltään Bella on paljolti samanlainen, kuin isomumminsa Dana nuorena. Bella on vain hieman vahvaluustoisempi ja runsaammalla karvalla varustettu versio.

Bellan kanssa olemme tutustuneet minulle aiemmin aika vieraaseen lajiin, agilityyn. Tammikuussa 2015 aloitimme alkeiskurssilla, jonka jälkeen huomasin olevani aivan koukussa. Taas;).

Bella synnytti ja hoiti hienosti kolme isoa pentuetta ja näin ollen on vaikuttanut suuresti kasvatustyöhöni. Nyt Bella saa keskittyä mummona ja hoitotätinä olemiseen, kivoihin harrastuksiin ja rakastettuna perheenjäsenenä olemiseen.