Vutukan Extra Happy

Emma

8.11.12

lonkat/hips: B/C kyynärät/elbows:0/0 silmät/eyes: OK / clear
PRA1 terve/clear, PRA2 kantaja/carrier
näyttelyistä KP pikkupentuluokasta 5,5kk vanhana, JUN ERI1 SA, AVO ERI1 SA VARASERT/HP, JUN EXC1 CCQ, OPEN EXC.1 CCQ resCC
Liettuasta VSP-juniori, PN3, KÄY ERI1 SERTx2, N SERT / BOS-junior, BB3, work exc.1 CACx2, N CAC
Latvia: ERI2 SA PN5 Noutajaerkkarissa, PN4
Viro: 2xSERT,VARACACIB,ROP,PN1,PN3,PN4/2xCC,resCACIB,BOB,BB1,BB3,BB4
kokeista: NOU1, hyväksytty noutajien taipumuskoe
rallytoko: ALO HYVÄKSYTTYx2
Emma on Kennelliiton kaverikoira & Kennelliiton lukukoira

Jälkeläiset: Vutukan Golden pentue 2/15, Vutukan Jää pentue 3/2017, Vutukan Natural- pentue 6/2019

Emma Amalia Ihanainen. Minun silmäterä- Taikan tyttärentytär, joka muutti pienenä pentuna sijoituskotiin. Aina ei mene asiat suunnitelmien mukaan, joten Emma palasi kotiin vuoden vanhana. Emmasta on kuoriutunut minulle äärimmäisen tärkeä. Osittain siksi, että Emma on hyvin Taika-mumminsa kaltainen. Emma on myös hyvin rakastettava persoona.

Koira, joka yrittää imettää ja hoitaa kissanpentuja & ihmispentuja & vieraita koiranpentuja omanaan. Koira, joka nukkuu kaikista mieluiten minun ja mieheni välissä ja käpertyy muutenkin viereen rauhallisena, olemme missä tahansa. Emma on perusluonteeltaan hyvin rauhallinen, mutta syttyessään toimintaan tekee töitä sitäkin suuremmalla innolla. Keväällä 2014 aloitimme taipparitreenit & mejätreenit, jotka menivät hyvin lupaavasti. Pääsimme aloittamaan myös VEPE-treenaamisen. Emma on aloitellut myös hieman agilityn treenaamista vuoden 2016 alussa. Emma on hyvin motivoitunut agikoiran alku, joka rakastaa lelupalkkaa. "Eläkelajinaan" Emma harrastaa Nose Workia, jossa meillä on kilpailutavoitteita. 

Meillä kotona asustaa myös Emman pojat Okki ja Into ja tytär Aina. Lisää tietoa heistä omilla sivuillaan.