Tietoa meistä

Olen Karppasen Tanja Pulkonkoskelta, Kuopion maaseudulta. Asun aviomieheni Mikan, tyttäremme Minjan sekä kahden maatiaiskissan (Lempi n.13v ja Unelma n.12v) ja koirien kanssa maalla omassa talossa peltojen ja metsien keskellä.

Ammatiltani olen eläintenhoitaja. Eläintenhoitajan perustutkinnon suoritin 2010 ja eläinhoitolan pitäjän ammattitutkinnon 2011. Keväällä 2012 kävin koiran trimmauskurssin PEMOlla ja syksyllä 2012 trimmauskurssin ammattilaisille. Alkuvuodesta 2019 suoritin toisen ammattitutkinnon, tällä kertaa eläintenkouluttajan osaamisalan. Näyttöeläiminä minulla oli koira ja lammas. Syksyllä 2020 aloitin koirahierojan ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen. Työkseni pidän koirahoitolaa ja trimmaan kaikenlaisia kotikoiria. Koirien kasvattaminen on harrastus ja elämäntapa. Olen allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen ja käynyt kasvattajan perus- ja jatkokurssin.

Koirieni kanssa harrastan näyttelyitä, rallytokoa, agilityä, nose workia ja mejää sekä rodunomaisia lajeja lähinnä kotona omaksi iloksi. Monenlaisessa menossa ollaan mukana (mm. kaverikoiratoiminta) ja kiinnostus uuden oppimiseen on suuri niin ohjaajalla kuin koirillakin. Ilman koiria ei juuri tule liikuttua, karvaiset kaverit tekevät elämästä ainakin tuplasti hauskempaa.

Tärkein tavoitteeni on kasvattaa sellaisia koiria, joiden kanssa on helppoa ja mukavaa elää. Pyrin hyvään kokonaisuuteen, jossa on huomioitu rodunomainen luonne, terveys ja hyvä rakenne. Jokainen meiltä lähtenyt pentu on minulle tärkeä ja mielellään kuulenkin kasvattieni kuulumisia läpi niiden elämän.